Contact

Program

Marti si Joi: 19:00 – 22:00

Avansati –  19:00

Incepatori – 20:10

Duminica: 18:00 – 20:00

Email: office@aiudance.ro

       Viorel Iordache – 0721013344  

     Alina Iordache – 0765204451

Oameni frumosi! Experiente frumoase! Razi cu lacrimi si muncesti pe masura! Va iubesc ! AIU Dance

Ema O familie minunata

Am aparut spontan si acum simt ca nu vreau sa renunt niciodata la dans si la grupul de oameni minunati pe care i-am intalnit la Aiu Dance. Am legat prietenii frumoase, suntem gasca nebuna, lucram cu spor la fiecare curs, invatam mereu cate ceva nou, astfel incat nu avem timp sa ne plictisim. La cursuri, pasiunea pentru dans e punctul de legatura intre noi toti, indiferent de varsta sau domeniul de activitate. Multumesc Alina & Vio pentru daruirea voastra! Ma simt norocoasa sa va cunosc pe voi toti, dragi colegi, Imi sunteti foarte dragi!! ❤

Mada Belu Cursant

O experienta care te umple pur si simplu de energie. ? ? ?

George Cursant

♡ dans , dans , dans! Super atmosfera, felicitari oameni frumosi:)

Dumitrascu Gabriela Valsul mirilor

Super faină atmosfera şi super calzi oamenii de aici. Dacă nu eşti deja îndrăgostit de dans, după prima lecție la AIU Dance sigur ți se va întâmpla!

Elena Coman Cursanti

Ïntalnirea cu scola de dans Aiu Dance a fost pentru mine si sotul meu o surpriza placuta.Un mod frumos de a face miscare si de a ne pregati pentru un moment imporant din viata noastra: dansul mirilor.Serviciile oferite sunt de nota 10. Mi-au placut atat calitatea orelor facute cu profesionalism de Alina si Viorel, cat si conditiile oferite.Recomand cu caldura tuturor celor care le place muzica si dansul sa urmeze cursurile acestei scoli.

Madalina si Adrian Ungureanu Valsul mirilor

Alina și Vio nu au doar o pasiune puternica pentru dansurile latino, ci si una pentru a impartasi cunotintele lor cu ceilalti. Imi place ca se ocupa de fiecare in parte si se asigura sa inveti corect figurile de la inceput pentru a nu fi nevoie sa corectezi mai tarziu. Cursurile se desfasoara intr-un cadru placut, relaxant si de fiecare data pleci incantat și nerabdator pentru urmatoarea sedinta.

Daniel Alexandru Istrate Cursant

M-am apucat sa caut cursuri de dans in momentul in care mi-am dat seama ca am un mod de viata prea sedentar, cu multe ore petrecute la birou in fata calculatorului, iar abonamentul la sala zacea in portofel, neconsumat, de cateva luni. Ca oricine care e in necunostinta de cauza, cand am inceput sa caut o scoala de dans, am comparat preturile, tipurile de dans incluse in abonamente, distanta locatiei fata de un mijloc de transport accesibil, iar Aiu Dance a fost scoala de dans care le avea pe toate: abonamente la preturi super accesibile, cu multe tipuri de dansuri latino incluse, la doar 2 min distanta de metrou…si o prezentare care mi-a atras atentia. Asa ca m-am hotarat sa incerc! De atunci a trecut mai mult de un an si ma bucur ca pe langa toate avantajele pe care le-am vazut la inceput, am gasit niste instructori rabdatori, care au reusit sa ma invete cu mult tact, intr-o atmosfera foarte relaxata, tot ce stiu astazi si mi-am facut si o gramada de prieteni . Alina si Vio, sunteti super tari!

Mirabela Leu Cursant

   Numele

   9853

   Cursanti

   9547

   Valsuri

   11034

   Coregrafii

   13543

   Cursuri tinute

   AIU DANCE - SCOALA DE DANS LATINO

   Str Verzisori, Nr. 2 Etaj 1, Sector 4, Bucuresti

   Social