Despre Noi

Cine suntem?

In urma cu peste 20 ani am intrat in sala de dans cu sfiala, dar si cu multa curiozitate. Am incercat primii pasi de baza si totul imi parea atat de greu, dar asta m-a ambitionat. Au urmat cativa ani de munca si studiu pentru a ajunge la performanta de a dansa cursiv, si de a trece peste orice inhibitie. Am intrat intr-o lume care m-a fascinat si m-a determinat sa fac orice sacrificiu de a ajunge la cursuri si congrese pentru a ma perfectiona. 

Rezultatul muncii titanice și a unei pasiuni de nestavilite s-au incununat cu dobandirea locului fruntas la concursul de salsa, prilej cu care am vizitat prea bine cunoscutul templu de salsa, Rio de Janeiro . Am ajuns la un punct in care imi doream sa impartasesc din pasiunea mea si celorlalti, asa ca in 2012 am creat o scoala de dans. Am urmat cursuri de pregatire si am fost certificat ca trainer, reusind sa dau un contur unui vis care a devenit realitate – „AIU DANCE”

Misiunea Noastră

Misiunea noastră la Aiu Dance este să oferim o experiență de dans latino autentică, captivantă și distractivă. Suntem dedicați să facilităm învățarea și îmbunătățirea abilităților de dans ale cursanților noștri, în timp ce le creăm oportunități de a dezvolta conexiuni puternice și de a se bucura de fiecare moment pe podeaua de dans.

Valori

Pasiune pentru Dans
Suntem motivați de dragostea noastră pentru dansul latino și credem că pasiunea noastră este contagioasă. Vrem să împărtășim această pasiune cu alții și să îi inspirăm să se bucure de dans la fel de mult ca și noi.
Incluziune și Diversitate
La Aiu Dance, credem că dansul este pentru toată lumea. Ne angajăm să creăm un mediu deschis, prietenos și inclusiv, în care oamenii de toate vârstele, experiențele și background-urile se simt bineveniți și respectați.
Excelență în Predare
Suntem dedicați oferirii unor lecții de dans de cea mai înaltă calitate. Instructorii noștri sunt experți în domeniu și împărtășesc cunoștințe și tehnică într-un mod accesibil și captivant.

Instructori?

Viorel & Corina

Salsa & Bachata

Viorel & Indi

Salsa & Bachata

Nicholas & Corina

Kizomba & Bachata